Miért jó döntés, ha a SZÁM-PONT Kft-nél tanul?

Korunk folyamatos kihívás elé állít minket. Új technológiák, gépek, eszközök megjelenése, a számítástechnika gyors fejlődése, a bonyolultabbá váló feladatok, növekvő követelmények, a tudományok gyorsan bővülő ismeretanyaga folyamatos tanulásra kényszerít bennünket. A munkaerő-piacról kiszorulóknak pedig különösen fontos, hogy elsajátítsák azon ismereteket, melyek segíthetnek visszakerülni a munka világába.

A munkaerőpiac követelményeinek való megfelelés okán ma már nem csak a gyerekeknek, fiataloknak kell tanulniuk, hanem a munkaviszonyban álló korosztályoknak is. Ez az elvárás fogalmazódik meg napjainkban a sokszor hallható „Élethosszig tartó tanulás” és „az élet minden területére kiterjedő tanulás” szlogenjeiben is.

Az élethosszig tartó tanulás nem azt jelenti, hogy sokszor és sokat járunk iskolába. Kell a tudásgyarapítással is foglalkozni, de az ismeretek gyakorlatba történő átültetése legalább olyan fontos.

Erre számos garanciát is vállalunk:


Oktatási intézmény garanciánk:
  • E-000320/2014 számon, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által engedélyezett képző intézményként működünk.

  • A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által engedélyezett képzési programokat valósítunk meg.

  • Tanfolyamainkon csak a képzési programokban előírt végzettséggel és oktatói tapasztalattal rendelkező tanárok oktatnak.

  • Felnőttképzési minőségbiztosítási rendszert működtetünk.

 Tanfolyami garancia:

  • Felnőttképzési szerződésben rögzítjük a képzésben résztvevőre és a ránk vonatkozó kötelezettségeket, jogokat, amelyeknek teljesítését nem csak a hallgatóktól várjuk el, hanem mi is garantáljuk, hogy az általad kiválasztott képzést a szerződésben rögzített pontok szerint valósítjuk meg.


 Vizsgagarancia:

  •  Azon hallgatóink számára, akik a tanfolyami órák 90 százalékán részt vesznek, és modulzáró vizsgáikat  eredményesen leteszik, garantáljuk a sikeres vizsgát. Sikertelen vizsga esetén a következő vizsga díját mi álljuk.
 

 

Kapcsolat

www.facebook.hu/szampont
92/314-390
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.szam.hu

 

Cégadatok

SZÁM-PONT Számítástechnikai Oktató és Szolgáltató Központ Kft.

8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 4-8.

F.ny.sz.: E-000320/2014

Adószám: 12588215-2-20

Go to top