Májusban induló egyéni finanszírozású OKJ képzések – kizárólag a képzés aloldalán található kezdési dátummal induló tanfolyamok!


Májusban induló Munkaügyi Központ által támogatott képzések.


Májusban induló Szakmai képzések. Ha már van munkatapasztalata, de még nincs bizonyítványa, szerezzen képesítést a SZÁMPONT Kft segítségével.

 

 

Májusban induló Ingyenes – Támogatott képzéseink


Májusban induló Informatika tanfolyamok


Májusban induló tréningek – Vállalatok, cégek által megrendelt tréningek, melyek a belső folyamatok gördülékenyebbé tétele érdekében szükségesek minden fejlődni kívánó vállalkozás számára.

Erőszakmentes kommunikáció

A SZÁM-PONT Kft. 2001 óta valósít meg vállalati képzéseket a Dunántúlon – az első években elsősorban informatika témában, később a piaci igényekhez igazodva folyamatosan bővítettük a képzési kínálatunkat. Ma már az általános informatikai és nyelvi képzések mellett tréningek és szakmai, OKJ képzések szerepelnek a képzési kínálatunkban.

Honlapunk célja, hogy bemutassa képzési kínálatunkat, megismertesse az ide látogató érdeklődőkkel a SZÁM-PONT által nyújtott szolgáltatásokat. Induló képzéseink között böngészve tájékozódhat aktuális képzési kínálatunkról. 

A képzések részletes bemutatását az aloldalakra továbblépve találja meg.

Keressen minket elérhetőségeinken, ha vállalati képzéseink, egyéni finanszírozású képzéseink, vagy ingyenes, támogatott képzéseinkről szeretne tájékozódni!

“A SZÁM-PONT Kft. tudását és tapasztalatát felhasználva olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek az oktatás, a tanácsadás és az informatika területén, amely időtálló minőséget és értéket képvisel, a munkában, de az élet minden területén használható, emellett az európai normának, a piaci igényeknek megfelelő. Hisszük, hogy munkánk eredménye hosszú távon nem csak vállalkozásunk számára térül meg, hanem a szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfelek számára is.”