Folyamatosan bővítjük képzési palettánkat a piac igényeihez igazodva, a munkaerőigény figyelembevételével.

Egyéb OKJ képzéseink között azokat a más szakmacsoportba nem sorolható szakképesítéseket találja, melyek elvégzésével növeli elhelyezkedési esélyeit!

Ha nem találja meg képzéseink között a keresett szakmát, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a kepzes@szampont.hu email címen.Amennyiben bármilyen kérdése van a képzésekkel kapcsolatosan, ügyfélszolgálati kolléganőink szívesen válaszolnak Önnek, keresse őket emailben, telefonon vagy személyesen, vagy töltse ki adatlapunkat, amely segítségével fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Elérhetőségeiket a kapcsolat menüpontban találja.

Kérdezzen, érdeklődjön bátran, hiszen küldetésünknek megfelelően:

“A SZÁM-PONT Kft. tudását és tapasztalatát felhasználva olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek az oktatás, a tanácsadás és az informatika területén, amely időtálló minőséget és értéket képvisel, a munkában, de az élet minden területén használható, emellett az európai normának, a piaci igényeknek megfelelő. Hisszük, hogy munkánk eredménye hosszú távon nem csak vállalkozásunk számára térül meg, hanem a szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfelek számára is.”


 

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi űrlapot!

[Kérem, adja meg, milyen képzés érdekelné!]