Miért lehetsz fontos munkaerő Óvodai dajka végzettség birtokában?

Jól megfigyelhető tendencia, hogy az óvónők feladatai az utóbbi években számtalan, és olykor kényelmetlen adminisztratív és egyéb teendővel gyarapodtak, melynek egyenes következménye, hogy még nagyobb fókusz és felelősség hárul a dajkák a gyermekek mindennapi életének alakítása szempontjából. Az Óvodai dajka ma már sokkal több, mint az óvónő szárnysegédje, szilárd alapja és meghatározója az óvodai csoportokban zajló folyamatoknak, egyben támogató háttér kolléganőinek, és ha kell, pótanyai melegség a gyermekeknek.

Miért a SZÁM-PONT Kft. Óvodai dajka képzését érdemes választanod?

A Pulitzer-díjas író, Cormac McCarthy azt írt egyik regényében, „ha a gyermek nem Isten igéje, akkor Isten sosem szólalt meg.” Gyönyörű idézet, és magában foglalja mindazt, amiért mi is a minőségi Óvodai dajka oktatásra törekszünk. Mert a gyermek önmagában egy ajándék, és a mi üzenetünk a jövőnek. Egyetlen dolgot tehetünk, és kell tennünk, ápolni, tanítani, nevelni, hisz kéznyomunkat, hatásunkat magával viszi majd egész életében.

Óvodai dajkáink képzését is erről az oldalról közelítjük meg: munkavégzés és család mellett is igyekszünk kényelmes, hétvégi időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Mely munkaköröket töltheted be a végzettség birtokában?

FEOR 3410 Óvodai dajka

FEOR 3410 Oktatási asszisztens

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében hétvégente tartjuk, ez általában 9 és 17 óra közti elfoglaltságot jelent szombati, vagy vasárnapi napokon. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt a rendelkezésedre bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjaid.)

Milyen oktatott modulok várnak Rád a képzésen?

  • 11470-16 Óvodai nevelési feladatok
  • 11688-16 Gondozás és egészségnevelés
  • 11543-16 Takarítási feladatok az óvodai dajka tevékenységében
  • 11544-16 Konyhai és udvari feladatok az óvodai dajka tevékenységében

Hány órát kell eltöltened a szakmai gyakorlaton?

A gyakorlat időtartama 40 óra, tehát megközelítőleg egy ötnapos, klasszikus munkahét, melyet a gyakorlati helyeddel egyeztetett időbeosztásban tudsz majd letölteni.

Miként zárul a képzésed?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Óvodai dajka (OKJ 32 140 01) bizonyítványt vehetsz majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket dédelgetsz, lehetőséged van ún. EuroPass bizonyítványt is igényelni az általad választott nyelven.

Milyen feltételekhez kötött a képzésre való jelentkezésed?

Az Óvodai dajka képzés bemeneti feltétele a 8 általános végzettséget igazoló dokumentum bemutatása.

Hogyan tudsz jelentkezni a képzésre?

Nincs más dolgod, mint IDE, vagy lejjebb görgetve a Jelentkezés gombra kattintani, majd a betöltődő űrlapon megadni az adataidat, ezáltal felvéve velünk a kapcsolatot, kolléganőink pedig visszahívnak, és a jelentkezés minden fontos részletéről és pontos menetéről is tájékoztatnak.

Mennyibe kerül a képzés?

A képzés teljes díja 67.000 Ft, mely szerződést szerint havi részletekben fizetendő.

Mennyibe kerül a vizsgadíj?

A vizsgadíj összege 40.000 Ft, melyet legkésőbb a vizsga előtti 40. napig szükséges befizetni.

A következő képzés indulási időpontja: 2019. szeptember 21.

100% garanciát vállalunk a képzést záró, komplex OKJ vizsga sikerességére, amennyiben az órák legalább 90%-án részt veszel, és a modulzáró vizsgákat sikeresen teljesíted!

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/A035