Hulladékgazdálkodás területen működő cégek számára szervezett képzéseink!

Vonatkozó jogszabály: 385/2014. (XII. 31.) Korm. rendelet hulladékgazdálkodási közszolgáltatás végzésének feltételeiről: „A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás körébe tartozó hulladék ingatlanhasználótól történő átvételét, összegyűjtését és elszállítását végző közszolgáltató gyűjtőjárművén munkát végző alkalmazottak közül legalább egy jelenlévőnek a hulladék átvételére, összegyűjtésére vonatkozó alapfokú szakirányú képesítéssel kell rendelkeznie.”

Keressen minket kérdéseivel! Igényelje ingyenes Hr audit szolgáltatásunkat, hogy levegyük a dolgozói végzettségek követésének terhét az Ön válláról!


 

Ha munkatársa kényszertömörítésű hulladékgyűjtő és –szállító autón dolgozik, akkor erre a végzettségre van szüksége

Ha a munkatárs feladata ellenőrizni a válogató- és feldolgozógépek biztonságos működését, és gondoskodni a hulladékok szabvány szerinti válogatásáról.    

Ha a munkatárs munkakörében fontos gazdasági, gépkezelési, minőségbiztosítási tudással rendelkezni.


Miért jók a szakmai képzések?

Szeretné, ha a szervezethez lojális, precízen és elhivatottan dolgozó munkatársai munkája eredményeként a vállalkozási hatékonyság folyamatosan javulna?

Egy jó képzéssel a dolgozói motiváltság növelhető. Ha ők is részt vesznek a képzések kiválasztásában, az egyik legjobb módszer a lojalitás növeléséhez, a felesleges zúgolódások csökkentésére, hogy szakmai tudásukat a munkáltatójuk segítségével növelni tudják.

Egy folyamatosan tanuló szervezet sokkal hamarabb reagál a változásokra, mint egy tunya és megszokásból dolgozó.

Csökkennek vagy megszűnnek a negatív munkavállalói visszajelzések: “Nem tudom elvégezni a munkámat, mert…”

A dolgozók felelőssége a minőséggel kapcsolatban nő, pozitív értékké válik a fejlődés és felelősségvállalás.


Rólunk mondták:

A képzés kapcsán a SZÁM-PONT Kft-ről elmondható, hogy a kialakult munkakapcsolat korrekt volt, minden megfelelően volt előkészítve. A képzés során a kollégák olyan információk birtokába jutottak, amelyet mindennapi munkájuk során is hasznosítani tudnak. A vizsgára való felkészítésben, a tesztek és a kérdéssorok kidolgozásában segítőkészek voltak az oktatók és a szervezők is. Minden az időben előre tervezett menetrendnek megfelelően zajlott le.

Horváth Balázs, ügyvezető Netta-Pannonia Környezetvédelmi Kft.


 

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi űrlapot!

[Kérem, adja meg, milyen képzés érdekelné!]