Intézményünk egyik fő erőssége az informatikai képzések szervezése. Központi iskolánkban több számítógépes terem, korszerű géppel felszerelve várja a tanulókat, de szervezünk képzéseket az ország minden területén.

Képző intézményünkben nagy gyakorlatú, tapasztalt oktatóktól sajátíthatod el a szakmát.

Ha szívesen foglalkozol számítógépekkel, ha vonz az IT világa, erős a logikus, algoritmikus gondolkodásmódja, el tud merülni a részletekben és kellően gyakorlatias, akkor az informatikai képzéseink Önnek szólnak!

Javítsa piaci esélyeit! Szerezzen informatikai területen szakképesítést! Ma az ITZ területén bárki könnyedén el tud helyezkedni!


Szoftverfejlesztő – OKJ 54 213 05 – E-000320/2014/A029

Amennyiben bármilyen kérdése van a képzésekkel kapcsolatosan, ügyfélszolgálati kolléganőink szívesen válaszolnak Önnek, keresse őket emailben, telefonon vagy személyesen, vagy töltse ki adatlapunkat, amely segítségével fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Elérhetőségeiket a kapcsolat menüpontban találja.

Kérdezzen, érdeklődjön bátran, hiszen küldetésünknek megfelelően:

“A SZÁM-PONT Kft. tudását és tapasztalatát felhasználva olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek az oktatás, a tanácsadás és az informatika területén, amely időtálló minőséget és értéket képvisel, a munkában, de az élet minden területén használható, emellett az európai normának, a piaci igényeknek megfelelő. Hisszük, hogy munkánk eredménye hosszú távon nem csak vállalkozásunk számára térül meg, hanem a szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfelek számára is.”


 

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi űrlapot!

[Kérem, adja meg, milyen képzés érdekelné!]