A SZÁM-PONT Kft. minden lehetőséget megragad, hogy pályázati úton olyan képzések elérését tegye lehetővé az Ön számára, mely hasznos tudnivalókat ad a mindennapi életben, illetve elősegíti az elhelyezkedést. Mindezt költségtérítés mentesen!

Ingyenes képzéseinket többnyire a számítástechnikai, a nyelvoktatás területén szervezzük. Minden képzéshez tartozik bemeneti követelmény, ami meghatározza, kik vehetnek részt az oktatásokon.

Figyelje folyamatosan honlapunkat, hogy első kézből értesüljön az új lehetőségekről!


 

Megváltozott munkaképességűek támogatott képzése

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Amennyiben bármilyen kérdése van a képzésekkel kapcsolatosan, ügyfélszolgálati kolléganőink szívesen válaszolnak Önnek, keresse őket emailben, telefonon vagy személyesen. Elérhetőségeiket a Kapcsolat menüpontban találja.

Kérdezzen, érdeklődjön bátran, hiszen küldetésünknek megfelelően:

“A SZÁM-PONT Kft. tudását és tapasztalatát felhasználva olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek az oktatás, a tanácsadás és az informatika területén, amely időtálló minőséget és értéket képvisel, a munkában, de az élet minden területén használható, emellett az európai normának, a piaci igényeknek megfelelő. Hisszük, hogy munkánk eredménye hosszú távon nem csak vállalkozásunk számára térül meg, hanem a szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfelek számára is.”


 

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi űrlapot!

[Kérem, adja meg, milyen képzés érdekelné!]