Szívesen szervez, koordinál, alkot, kommunikál? Szeret emberek között dolgozni? Mindezt szeretné felhasználni a munkájában? Akkor jó helyen jár!

Folyamatosan tájékoztatjuk látogatóinkat az induló képzésünkről!

A Művelődés – Kultúra kategóriában induló felnőttképzések többféle ütemezésben indulnak. A tanfolyamok pontos indulását és ütemezését az adott képzés leírásában találja. Igyekszünk a hallgatók igényeihez igazodva délutáni, esti és hétvégi képzéseket is szervezni. Ne kelljen választania a munka és a tanulás között.

A tudás megszerzése befektetés a jövőnkbe!


 

 

 


A kategóriában található tanfolyamok többnyire önköltséges képzések, de minden esetben biztosítunk részletfizetési lehetőséget.

A Művelődés – Kultúra kategóriában induló felnőttképzések különösen ajánljuk azoknak, akik már nem jelentkezhetnek ingyenes nappali tagozatos OKJ tanfolyamokra, de szeretnének szakmát tanulni, már rendelkeznek végzettséggel, de váltani szeretnének.

A művészeti, közművelődési és kommunikációs szakemberek saját vállalkozást is indíthatnak. Ha olyan munkát szeretne, melyben kreatív lehet, önmaga oszthatja be az idejét, akkor várjuk képzéseinken.

Amennyiben bármilyen kérdése van a képzésekkel kapcsolatosan, ügyfélszolgálati kolléganőink szívesen válaszolnak Önnek, keresse őket emailben, telefonon vagy személyesen, vagy töltse ki adatlapunkat, amely segítségével fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Elérhetőségeiket a kapcsolat menüpontban találja.

Kérdezzen, érdeklődjön bátran, hiszen küldetésünknek megfelelően:

“A SZÁM-PONT Kft. tudását és tapasztalatát felhasználva olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek az oktatás, a tanácsadás és az informatika területén, amely időtálló minőséget és értéket képvisel, a munkában, de az élet minden területén használható, emellett az európai normának, a piaci igényeknek megfelelő. Hisszük, hogy munkánk eredménye hosszú távon nem csak vállalkozásunk számára térül meg, hanem a szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfelek számára is.”


 

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi űrlapot!

[Kérem, adja meg, milyen képzés érdekelné!]