Oktatás – Nevelés OKJ képzéseink mindazoknak szólnak, akik szívesen foglalkoznak gyerekekkel, fiatalokkal. Akik fontosnak érzik a felnövekvő nemzedékekkel való aktív, tudatos foglalkozást.

A sajátos nevelést igénylő gyermekek mellett elengedhetetlen a türelmes, szaktudással rendelkező nevelő munkatárs. Nálunk elsajátíthatja az ehhez szükséges szakmai ismereteket.

A szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek, fiatalok életvezetésének, fejlesztésének kérdése társadalmi felelősség. Fontos, hogy számukra szakszerű segítség érkezzen tudással, tapasztalattal bíró szakemberek képében.

Amennyiben bármilyen kérdése van a képzésekkel kapcsolatosan, ügyfélszolgálati kolléganőink szívesen válaszolnak Önnek, keresse őket emailben, telefonon vagy személyesen. Elérhetőségeiket a Kapcsolat menüpontban találja.

“A SZÁM-PONT Kft. tudását és tapasztalatát felhasználva olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek az oktatás, a tanácsadás és az informatika területén, amely időtálló minőséget és értéket képvisel, a munkában, de az élet minden területén használható, emellett az európai normának, a piaci igényeknek megfelelő. Hisszük, hogy munkánk eredménye hosszú távon nem csak vállalkozásunk számára térül meg, hanem a szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfelek számára is.”