Oktatás – Nevelés OKJ képzéseinket mindazoknak ajánljuk, akik szeretnek gyermekekkel, fiatalokkal foglalkozni, a jövő generációjának felkészítésében részt venni.

Indítunk segítő szakmai képzéseket is. Ezen területen szakképesítést szerző hallgatók a sérült, fejlődési nehézségekkel küzdő gyermekek nevelésében, vagy a szociális fejlődés során hátrányos helyzetbe kerülő gyermekek fejlesztésében vesznek részt hatékonyan, szakszerűen a megszerzett szakirányú képesítés segítségével.Amennyiben bármilyen kérdése van a képzésekkel kapcsolatosan, ügyfélszolgálati kolléganőink szívesen válaszolnak Önnek, keresse őket emailben, telefonon vagy személyesen. Elérhetőségeiket a Kapcsolat menüpontban találja.

Kérdezzen, érdeklődjön bátran, hiszen küldetésünknek megfelelően:

“A SZÁM-PONT Kft. tudását és tapasztalatát felhasználva olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek az oktatás, a tanácsadás és az informatika területén, amely időtálló minőséget és értéket képvisel, a munkában, de az élet minden területén használható, emellett az európai normának, a piaci igényeknek megfelelő. Hisszük, hogy munkánk eredménye hosszú távon nem csak vállalkozásunk számára térül meg, hanem a szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfelek számára is.”


 

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi űrlapot!

[Kérem, adja meg, milyen képzés érdekelné!]