Személyes konzultációt követően vállaljuk a szükséges dokumentumok beszerzését, a rendelkezésünkre bocsátott információk alapján a teljes pályázati anyag elkészítését – a pályázati formanyomtatványok kitöltését, a teljes pályázati anyag határidőre történő benyújtását.

Milyen típusú pályázatok esetén keressen minket?

  • EU pályázatok (Széchenyi 2020, EFOP, GINOP, VPOP, Horizont 2020),
  • KKV -, vállalkozásfejlesztési, gazdaságfejlesztési pályázatok,
  • Startup vállalkozásfejlesztés,
  • Kulturális-, kulturális örökségi-, és turisztikai pályázatok
  • Környezetvédelmi pályázatok

Ügyfeleink:

  • Vállalkozások
  • Civil szervezetek
  • Önkormányzatok

PÁLYÁZATÍRÁS – Az első lépés a személyes konzultáció

A pályázatírást megelőzően Önnek pontosan tisztában kell lenni a teljes folyamattal, mert csak így tud felelős döntést hozni a pályázatbenyújtással kapcsolatban. Ön elmondja, mit szeretne, milyen céllal pályázna,- mi pedig felkészítjük Önt, hogy teljes körben ismerje meg a cége számára elérhető támogatásokat. A pályázati konzultáció díjmentes szolgáltatásunk.

PÁLYÁZATÍRÁS – Második lépés a tervezett pályázat előminősítése

A pályázati dokumentáció beszerzését követően érdemes időt fordítani arra, hogy alaposan megvizsgáljuk azokat az előírt paramétereket, amikkel Önnek rendelkeznie kell, amin a pályázatírással nem lehet változtatni. Ebben a szakaszban megállapítjuk, milyen eséllyel indulhat Ön a kiválasztott pályázaton, illetve megnézzük, van e lehetőségünk javítani egyes kiíráshoz kapcsolódó elemen.

PÁLYÁZATÍRÁS – A harmadik lépés a pályázati anyagnak az elkészítése

Az Ön dolga ebben a szakaszban az adatszolgáltatás részünkre. Mi abból dolgozunk, amit kapunk. Kitöltjük a pályázati adatlapokat, szakmai szemmel ellenőrizzük a pályázathoz csatolandó dokumentumokat. Kapcsolatot tartunk a pályázat érintettjeivel (pályázó, könyvelő, szállítók, kivitelezők, közreműködő szervezet).

PÁLYÁZATÍRÁS – Negyedik lépés a pályázati anyagok benyújtása

A teljes pályázati anyagot az előírt határidőra, az előírt formai követelményeknek megfelelően benyújtjuk a pályázatkiíró felé. Az elbírálási folyamatot minden esetben megelőzi a hiánypótlások bekérése. A kiíró szervezet átnézi a belüldött anyagot és bekéri a pályázótól az esetleges kiegészítéseket. Elvégezzük a hiánypótlásokat.

PÁLYÁZATÍRÁS – Ötödik lépés a pályázatok elbírálását követően a Támogatási szerződés megkötése a pályázatkiíró szervezettel, a pályázati pénzek lehívása, illetve a pályázatok elszámolása

A megvalósítás időszaka, illetve a fenntartási időszak pályázatonként eltérő. Mi mindvégig ott vagyunk a háttérben. Nyomon követjük a nyertes pályázatot és elvégezzük az ebben az időszakban szükséges adminisztratív munkát, ezzel lehetővé téve az Ön számára, hogy a megvalósításra tudjon koncentrálni.

Mibe kerül Önnek a pályázatírás?

Cégünk sikerdíjért vállalja a pályázatírás teljes folyamatát. Ezen kívül csupán egy megbízói díjat kell Önnek kifizetnie, amelyet a pályázati anyag összetettségétől függően számítunk ki Önnek.

Hitünk szerint a sikeres pályázatok titka, hogy a projektek teljes életciklusát végigkövessék a résztvevők, ezért minden partnerünknek azt javasoljuk, hogy már a tervezés időszakában vegyék fel velünk a kapcsolatot.

A siker fontos része az együttműködés pályázó és pályázatíró között. Hiszen a pályázatok teljes életciklusában a beadás folyamata és az azt követő megvalósítási ütemezés átgondolt projektmenedzsmentet igényel.

Nekünk az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Ennek érdekében partnereinkkel hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk. Egy folyamatos partneri kapcsolat kialakításához nem szükséges több éves fix szerződést kötni. A díjmentes előminősítést követően csak olyan pályázatok kerülnek beadásra, melyek gazdasági adatok alapján és a projektcélok tekintetében is biztosan megfelelnek a pályázati kiírásoknak.


Kapcsolatfelvétel

 
 
 
 
[Munkatársunk hamarosan keresi majd Önt és megválaszolja a feltett kérdést!]