Vonatkozó jogszabályok

385/2014. (XII. 31.) Korm. rendelet hulladékgazdálkodási közszolgáltatás végzésének feltételeiről

„A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás körébe tartozó hulladék ingatlanhasználótól történő átvételét, összegyűjtését és elszállítását végző közszolgáltató gyűjtőjárművén munkát végző alkalmazottak közül legalább egy jelenlévőnek a hulladék átvételére, összegyűjtésére vonatkozó alapfokú szakirányú képesítéssel kell rendelkeznie.”

Hulladékgazdálkodás témakörben működő vállalkozások számára. Hulladék témakörű képzéseinkkel minden munkakörben szakmai végzettséggel rendelkező munkatárs fog dolgozni.

Hulladékgyűjtő
és szállító
OKJ 21 851 01
E-000320/2014/A009

Kinek ajánljuk? Ha munkatársa kényszertömörítésű hulladékgyűjtő és –szállító autón dolgozik, akkor erre a végzettségre van szüksége.

Érdekel

Hulladékválogató
és feldolgozó
OKJ 21 851 02
E-000320/2014/A010

Kinek ajánljuk? Ha a munkatárs feladata ellenőrizni a válogató- és feldolgozógépek biztonságos működését, és gondoskodni a hulladékok szabvány szerinti válogatásáról.

Érdekel

Hulladék-
telepkezelő
OKJ 32 851 01
E-000320/2014/A015

Kinek ajánljuk? Ha a munkatárs munkakörében fontos gazdasági, gépkezelési, minőségbiztosítási tudással rendelkezni.

Érdekel

Miért jók a szakmai képzések?

Szeretné, ha a szervezethez lojális, precízen és elhivatottan dolgozó munkatársai munkája eredményeként a vállalkozási hatékonyság folyamatosan javulna?

Egy jó képzéssel a dolgozói motiváltság növelhető. Ha ők is részt vesznek a képzések kiválasztásában, az egyik legjobb módszer a lojalitás növeléséhez, a felesleges zúgolódások csökkentésére, hogy szakmai tudásukat a munkáltatójuk segítségével növelni tudják.

Egy folyamatosan tanuló szervezet sokkal hamarabb reagál a változásokra, mint egy tunya és megszokásból dolgozó.

Csökkennek vagy megszűnnek a negatív munkavállalói visszajelzések: “Nem tudom elvégezni a munkámat, mert…”

A dolgozók felelőssége a minőséggel kapcsolatban nő, pozitív értékké válik a fejlődés és felelősségvállalás.

Rólunk mondták

A képzés kapcsán a SZÁM-PONT Kft-ről elmondható, hogy a kialakult munkakapcsolat korrekt volt, minden megfelelően volt előkészítve. A képzés során a kollégák olyan információk birtokába jutottak, amelyet mindennapi munkájuk során is hasznosítani tudnak. A vizsgára való felkészítésben, a tesztek és a kérdéssorok kidolgozásában segítőkészek voltak az oktatók és a szervezők is. Minden az időben előre tervezett menetrendnek megfelelően zajlott le.

Horváth Balázs, ügyvezető
Netta-Pannonia Környezetvédelmi Kft.

 

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi űrlapot!


[Kérem, adja meg, milyen képzés érdekelné!]