Tanfolyam ideje 5 hét
Oktatási alkalmak szombati napokon
Óraszám 32 óra elmélet, 58 óra gyakorlati oktatás
Maximális hiányzás A tananyagegységek összes óraszámának max. 30%-a
Képzés engedélyszáma E-000320/2014/B002
Maximális csoportlétszám Maximum 30 fő
Helyszín SZÁM-PONT Kft. 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 4-8.(10 főtől kihelyezett helyszínen)
Megszerezhető képesítés Szállodai szobaasszony tanúsítvány
Tanfolyam teljes díja Tanfolyamdíj: 55.000 Ft + Vizsgadíj: 25.000 Ft

A Szállodai szobaasszony képzés részletes leírás

Iskolai előképzettség Alapfokú iskolai végzettség
Tantárgyi ismeretek Szállodai ismeretek – A szálloda üzemeltetésével, működésével kapcsolatos feladatok megismerése.
Munkahelyi viselkedéskultúra, szállodai dolgozókkal szemben támasztott követelmények elsajátítása.
Szoba típusok, emeleti szolgáltatások, vendég típusok megismerése.Szállodai takarítás – A szállodákat szabályozó előírások megismerése, a hatékony és nívós munka megszervezésének folyamata.Munka és tűzvédelmi előírások elsajátítása.Ismerkedés a környezetvédelmi és elsősegélynyújtási szabályokkal.Takarítási rend, szennyeződés típusok, a takarítógépek egyéb eszközök megismerése.Vegyszerek csoportosítása, felhasználási módok elsajátítása.
Záró beszámoló

A záró beszámoló írásban történik.

A két modul számonkérő lapja pontozással kerül kiértékelésre.

Megfelelőnek számít a legalább 60%-ot elérő írásbeli teljesítmény.

A záró beszámolóra az utolsó képzési napon kerül sor.

Szerezz PIACKÉPES Szakmát Képzésünkkel!

100% garanciát vállalunk a képzést záró az OKJ vizsga sikerességére, amennyiben az órák legalább 90%-án részt vesz, és a modul-záró vizsgákat sikeresen teljesíti. 

Kinek ajánljuk Szállodai szobaasszony képzésünket

Karrier lehetőség:

Olyan érdeklődők jelentkezését várjuk a képzésre, akik szeretnék megismerni a szállodák felépítését, működését, az etikai kódex jelentőségét, a szállodai protokollban használatos jelzéseket, a szállodai takarítás gyakorlati feladatait, housekeeping szolgáltatásokat.

Önnek szól a Szállodai szobaasszony képzésünk, ha szeretne akár hivatásszerűen ezen a területen dolgozni.

A képzés felkészíti a hallgatókat minden szállodatípusban történő munkavégzésre. Takarítási ismereteiket pedig cégeknél, egyéb területeken is alkalmazni tudják.

Követelmények: Egészségügyi alkalmasság – Elsőfokú munkaköri igazolás szükséges, hogy Szállodai szobaasszony munkakörben alkalmas.
Elhelyezkedési lehetőség: Szállodák
Hotelek
Panziók

1. A kitöltött és visszaküldött jelentkezési űrlap jelentkezésnek minősül. Az űrlap elküldése után Ön a megadott email-címre visszaigazolást fog kapni, amely tartalmazza a tanfolyami jelentkezési lapot. A jelentkezési lapot a kepzes@szam.hu email címre kell elküldeni vagy a SZÁM-PONT Kft. ügyfélszolgálatára behozni személyesen.

2.Számlázás: A jelentkezés elfogadásáról 2 munkanapon belül visszaigazolást és díjbekérőt küldünk a képzési díj első részletéről (25.000,- forintról) az emailcímre.

3. Lemondási feltételek: A részvételt a tanfolyam kezdete előtt egy héttel visszamondhatja – ez esetben a díjat nem kell kifizetni. Amennyiben a visszamondását a tanfolyam kezdete után vagy egyáltalán nem jelezte, úgy a képzés 1 részletének díját távolmaradás esetén is ki kell egyenlíteni.

4. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy érdeklődés hiányában a képzés elhalasztására a jogot fenntartjuk. Ebben az esetben a jelentkezőket e-mailben értesítjük és a már befizetett részvételi díjat visszafizetjük. A jelentkező ezen túlmenően anyagi igénnyel nem léphet fel.