JÚNIUSBAN ÚJRA 17 LEENDŐ VÁLLALKOZÓ VÉGEZTE EL SIKERESEN A SZÁM-PONT OKTATÓKÖZPONTBAN VÁLLALKOZÓI ISMERETEK TANFOLYAMUNKAT!

Van egy jó ötlete. Kiválóan ért a szakmájához. Vannak kapcsolatai. Vannak beszerzési forrásai – Mégis bizonytalan…

Aki alkalmazottként élte az életét éveken át, tele van kérdésekkel, dilemmákkal. A környezetünk pedig osztja a jó tanácsokat.

Mindenki maga dönt!

Vállalkozónak nem születni kell! Rendelkezni kell a kellő elszántsággal, szakértelemmel és a szükséges vállalkozói ismeretekkel! Ebben pedig segítenek a szakemberek, a képzések.

Az általános érveket mindenki hallotta már sokszor: légy a magad ura, foglalkozz azzal, amit szeretsz, valósítsd meg a saját elképzeléseidet, oszd be magad az idődet.

A vállalkozási ismeretek képzés mindezekhez hozzáadja azt a tudást, amire nagy szüksége van minden vállalkozónak ahhoz, hogy a vállalkozását biztonsággal működtetni tudja.

  • A képzésen résztvevő rálátást kap arra, hogy a vállalkozás indításához és működtetéséhez milyen jogi folyamatok kapcsolódnak és megtanulhatja a hatóságokkal, az ügyvéddel, könyvvizsgálóval, stb. való kapcsolattartás formáit és technikáit.
  • A tanfolyam olyan készségek fejlesztésével is foglalkozik, amelyek segítségével a vállalkozó képes lesz a munkafolyamatokat komplexen menedzselni és kontrollálni, a problémákat proaktívan, konstruktívan megoldani.
  • A tanfolyam részét képezik az adóügyi, munkaügyi, TB, HR feladatok ellátásához szükséges ismeretek.
  • A képzés során átfogó üzleti tervet készítenek a hallgatók a saját ötletüket helyezve a fókuszba. Költség- és bevételelemzéseket végeznek, marketingstratégiát dolgoznak ki és nem utolsó sorban ott a lehetőségük, hogy konzultáljanak szakmai tapasztalatokkal bíró oktatóikkal.

A Vállalkozói ismeretek képzés minden kezdő vállalkozónak ajánlott. A SZÁM-PONT Oktató központ rendszeresen indít képzéseket, sokszor a Munkaügyi központokkal együttműködve. Ezáltal bárki számára elérhetővé válik ez a kihagyhatatlan lehetőség!